Ännu mer bilder från jönköping

Jag va också och handlade lite vanliga kläder i jönköping så här får ni se dem:


En mysig lång stickad tunika att ha kalla vinter dagar
Rut m.fl. 159:-


En snygg lång skjorta från Fred Perry 899:-


Ett par tjocka leggings och ett par jeans från Esprit 199:- och 499:-

Jönköping!

Igår var vi i Jönköping för att gå på Charlies stora höstrea!!!
Och som vanligt efter man har varit på charlies kommer man hem med tom plånbok... Det blev endel så tänkte jag skulle visa det jag köpte. Jag kan skriva ut priser på förfrågan så fråga på!
Varning för många bilder!!




Två tjocka kingsland täcken på rean!



Ett jätte fint schabrak från Lami-cell och en kingsland nalle man fick på köpet



Två par handskar till Fredrika och mamma, Kingsland lindor och en grej som är as bra för att ta bort hår på schabrak och täcken och sånt!




Ett par jätte snygga kingsland ridbyxor i härlig färg


En ute-grimma från protector




Ett par gulliga sporremmar, en anti-bit martingal,kingsland vinter strumpor, ett spö, genomskinliga bettskivor och ridbyxorna igen.




En tjock vinter jacka från kingsland




Och till sist de super söta sporremmarna från catago

Ny hjälm


Haha ser förjävlig ut men kolla på bara på hjälmen! Färgen passade perfekt till mina marinblåa saker. Köpte den igår och premiär red med den på Emma träningen, de va väldigt stor skillnad jämfört med jw hjälmen.

Aja men träningen igår gick bra kände att jag börjar rida lite mer aktivt och inte bara "nöjer" mig när jag kommer fel utan faktiskt hjälper honom mer. Sista rundan kändes as bra alla linjer stämde även att jag kom taskigt in och tre kombinationen va klockren! Har haft en del problem med tre kombinationer när jag mesrider in så han smet förbi några gånger men sen skärpte jag mig och började rida.

Fast jag har fortfarande inte bestämt om jag ska va me på grevagården den 2:e eller ifall jag ska träna lite mer så jag känner mig mer säker. Ahh vi får väll se antar jag


Studiedag!

Gud va skönt det är studie dag imorrn så får sova lite längre iallafall:D
Men iallafall idag provade vi en till sadel till min lillasyster och nu passade den så det blev en wintec allround, perfekt eftersom hon inte rider så ofta (och så kan jag sno den som uteridnings sadel typ). Skönt att slippa prova fler. Tur att Ulrika (typ chef på skara hästsport) har sin häst i stallet så hon kunde hjälpa till.

Nu orkar jag inte skriva mer så peace out!



jw



Nu har han fått nya skor och när jag gick ut och gick med honom upptäckte jag detta: Att precis allt jag hade på honom va JW. Täcket, grimman och till och med grimskaftet
ooups lite märkes fixerad kanske med tanke på att vi tog en lite skritt runda alldeles själva xD
Och jag hade på mig JW ridbyxor, kl strumpor, pikeur pikè och kl jacka


Får väll ta och uppdatera lite

Har suttit med läxor hela kvällen sköj! Ne vi skulle skriva nån svenska uppsats om Hasch så nu har jag iallafall kommit halvvägs.
Grymt soft dag imorrn har en inställd lektion så börjar 9.30 och slutar 10.50! Så jag tar nog och cyklar in så jag får sova lite.

Igår va jag på skara hästsport igen (3:e gången denna veckan;P) Så hämtade vi en sadel och jag köpte silicon snoddar typ. Sen va ju Ulrika där så vi fick en kylbalsam värt typ 250 spänn!! Bara sådär. Snälla Ulrika!

Men iallafall har ju gått runt och kännt på alla nya fina vinter kläder och kan man säga att jag redan är overexited för höst rean på Charlies!:D Måste köpa en ny vinter jacka men måste bara bestämma mig för vilken...

Glöm inte att bli ett fan av skara hästsport på facebook!!

Ridningen idag gick bra och jag provade pelhamet idag igen men det får nog bli lite utav ett uteridnings bett för det behövs inte så mycket broms inne men nu har jag iallafall testat. Rider fortfarande på 2 tyglar så att det inte blir för skarpt kan försöka fota nån dag.
Avslutar med en liten bild som inte är från idag:

Hiss och Diss



* Att vintern snart är här
* Sadlar (fan va svårt det ska va att hitta en som Fredrika kan rida i)
* Framhoppningar usch för alla som bara rider ivägen och kollar ner i marken
* Har ett stort i-lands problem
* Mina ridstövlar har gått sönder (fast det kanske är en hiss eftersom jag kanske får ett par nya)



* Alla anna scarpati schabrak= Åhh guud va snygga färgkombinationer dom ska ha då!!
* Kingsland= Dom kan verkligen kläder dom
* Snart kan man ha halsduk och dunjacka på sig= Stor mys faktor!

Dagens ridning

Idag testade jag ett nathe pelham ett ganska milt pelham i flexistång. Ok funkade inte att lägga in bild men alla vet hur ett nathe bett ser ut va??

Iallafall så red jag på dubbla tyglar så att jag kunde rida mest på bridong tygeln men samtidigt kunna ta i stångtygel när han drar iväg. Funkade väldigt bra när han ångade iväg men jag ska testa det lite mer innan jag kan skriva recension. Ska troligtvis rida ut imorrn så tänkte testa det då med. Bettet är ju dock inte mitt utan jag lånade det men jag tyckte det var lite för litet nästan men jag ska prova lite olika imorrn.




Är det något ni vill att jag ska skriva om så släng iväg en kommentar!

Forts. på shoppning listan


Den här kingsland softshell jackan (fast nya modellen men samma färg) och ett par kingsland strumpor som verkar vara av alldeles nya modellen för den finns ej att hitta nånstans på nätet men det va iallafall en rand som det stod kingsland på baksidan av benet

Nytt schabrak!


Fast det är egentligen Fredrikas men jag får tävla i det iallafall :D Det är såklart ett anna scarpati

Träning för Emma

Jag var och tränade hoppning för Emma Emanuelsson i onsdags för första gången. Jag tyckte hon var riktigt bra och hon var rak och tydligt med hur man skulle göra i vissa övningar och lät en tänka själv så det blev utmanande. Riktigt bra med andra ord! Nu har jag visserligen bara tränat en gång men jag ska vara med varannan onsdag i fortsättningen så får vi se.

Vi Jag hade lite problem i kombinationen eftersom jag inte red på ordentligt in. Men fick tips hur jag skulle tackla mina problem som jag inte orkar förklara alla :P
Jag hade min vanliga otur så jag var dunder förkyld och när jag skulle sätta på mig ridstöveln så gick hela dragkedjan sönder! :O så jag fick rida i ridskor och kingslands showsocks (eller vad dom heter dom som är i nylon där stövel skaftet ska vara) Så hon måste tro att jag har världens sämsta underskänkel eftersom det blev väldigt halkigt...

Har inga bilder men ni kan få en på Emma istället:


Bilden är tagen härifrån http://casey.webblogg.se/images/2010/emma-emanuelsson-cactus-l_1_68639250.jpg

Nu så!

Ska försöka komma igång med bloggandet igen eftersom det är otroligt kul att få respons för det man gör under dagarna och få utlopp för mycket annat.
Men det blir mycket bilder det är väll förändringen
Misstänker att det är många som vill veta hur det går för mig och sammy!:D




RSS 2.0